Bestel hier uw upgrade en Verhoog uw credits

PROFESSIONELE E-MAIL NIEUWSBRIEF VERSTUREN

Een eigen digitale nieuwsbrief beheren heeft vele voordelen; het is onder andere tijd- en kostenbesparend. Het bespaart immers druk- print- en portokosten.
Het is tevens een makkelijke manier om klanten te werven en te binden. Of juist om uw producten (aanbiedingen) of diensten extra onder de aandacht te brengen.
Tevens heeft u met de digitale nieuwsbrief snel respons en feedback


B-TO-B OPLOSSINGEN OFFICE 365
Al uw e-mails synchroon op al uw apparaten

Office 356 bevat een complete e-mailoplossing waarmee alle medewerkers e-mail kunnen versturen en ontvangen, synchroon op alle apparaten: PC, Mac, Smartphone, tablet, ...

Bestanden opslaan in de cloud en delen

Met Sharepoint Online kan u bestanden opslaan en delen in de Cloud, en lokaal synchroniseren op uw PC. Ontdek de vele mogelijkheden om samen te werken, zowel binnen als buiten de firma.

Apps zoals Word en Excel op elk apparaat

Uw vertrouwde Office apps, zoals Word, Excel, Powerpoint, Onenote, Access en meer, beschikbaar zowel on-line (in web versie) als op uw PC, Mac, tablet,... (complete versie). Altijd recht op de nieuwste versie!

Communiceren en video chatten

Skype For Business opent een hele resem mogelijkheden om te communiceren met collega's en klanten, zoals videochatten, teleconferenties met meerdere personen, en nog veel meer.

Onze verschillende betaalmogelijkheden:

 bancontact.svg  banktransfer.svg kbc.svg belfius.svg ING Home inghomepay.svg logo_card.png